Profil

Hos Aagesen Biler sætter vi altid kunden i fokus. Vi har mange års erfaring, og bestræber os hele tiden på at blive bedre. Så du som kunde altid føler dig i centrum, når du besøger vores forretning. For os er tryghed og tillid 2 meget vigtige ord, når det kommer til bilhandel og bilreparation. Du kan derfor altid være sikker på at få en god oplevelse, fordi hos os er en aftale en aftale. Så uanset om du som kunde ønsker at besøge vores salgsafdeling, værksted eller klargøring, kan du altid forvente professionel rådgivning og vejledning. 

Historie

Aagesen Biler A/S hed oprindeligt Knud Aagesen & Sønner A/S. forretningen blev startet i 1952 forneden af Geels bakke i Virum med forhandling af DKW og IFA samt tilhørende mekanisk værksted. Knud Aagesen var selv med i forreste linje på værkstedet og han havde altid en løsning på kundens problem.

Knud Aagesen & Sønner A/S har forhandlet Nissan (daværende Datsun) helt fra 1968-2006 og i dag formidler Aagesen Biler A/S stadig fabriksnye Nissan.

I 1970’erne flyttede firmaet til den nuværende adresse på Kongevejen 166 i Virum, på hjørnet af Bredevej og Kongevejen, hvor forretningen kan ses på lang afstand, når man kommer fra Lyngby og København.

I 1998 startede vi forhandling af Chevrolet og har her været med fra starten af mærkets reintroduktrion.

I 2001 flyttede vi pladeværkstedet til et nyindrettet autoskadecenter på skovlytoften 14 i Holte, og senest i 2005 har vi åbnet eget bilplejecenter under salgsafdelingen på Kongevejen 166 i Virum.

I 2010 blev Aagesen Biler A/S den største enkeltforhandler af Chevrolet i Danmark.

I dag ligger vores hovedfokus i salgsafdelingen på nyere brugte biler af alle mærker.

Overvejer du at sælge din bil?

Vi mangler altid gode brugte biler - ring eller send en SMS på 30384348, for at høre hvordan vi kan hjælpe dig. 

Kontakt os